Groei na ongemak

Weer een uitspraak uit het tv programma ‘Dreamschool’

Soms is het nodig uit je schulp te kruipen, uit je comfortzone te komen. Als je daar dan uitkomt, kom je in een situatie terecht waar je door heen zult moeten breken. Het voelt eerst ongemakkelijk omdat je veel waar je bang voor bent tegen zult komen. Maar als je er eenmaal doorheen gebroken bent zul je een overwinningsgevoel ervaren. 

Na het doorbreken is er ruimte voor groei. Zo’n overwinningsgevoel is hopelijk een gevoel dat je vaker wil ervaren. Het is een drive om het vaker te willen doen. Ga zulk soort momenten opzoeken om nog verder te groeien! Ik mag dat met regelmaat zeggen tegen mensen en hen aanmoedigen. Geweldig om die groei te zien!

In ‘ Dreamschool’ was afgelopen dinsdag te zien dat de jongen waar ik het gisteren over had, door het ongemak heen gegaan was. Het was een erg positieve ervaring die iets teweegbracht wat hij niet verwacht had. 

Lukt het jou niet zelf om uit die comfortzone te komen? Ik bied je een liefdevolle en bemoedigende ‘hand’ om de gebieden te zoeken waar jouw groei mogelijk is. Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Het contactformulier vind je op de website.

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching

Dit bericht is geplaatst in balans, grenzen aangeven, onrust, toekomst, zelfbeeld met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.