Gratis peptalk in tijd van crisis

We hebben al een aantal weken ( en inmiddels zijn het al weer maanden geworden) te maken met strikte maatregelen in het land. Moeders hebben hun kinderen thuis en komen handen te kort. Misschien zit jij wel met je handen in t haar en vraag je je af: Hoe houd ik dit vol?? 

Mensen zonder kinderen of partner zitten meer alleen. Niemand bij zich om mee te praten. 

Wordt alles je een beetje te veel en wil je je hart even luchten of heb je behoefte aan wat tips? Neem gerust contact op via het contactformulier op de website. Vermeld hierbij ook je telefoonnummer zodat we een afspraak kunnen maken. Een bericht op facebook of instagram lees ik waarschijnlijk niet zo snel want daar ben ik nu zo min mogelijk omdat ik de stroom aan informatie vermijd die daar langs komt. 

Als je contact op genomen hebt laat ik jou weten welke tijd mij schikt. Heb je hier behoefte aan hebt….neem gerust contact op. Ik wil er voor je zijn in deze crisistijd!

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.