Uit de knop in de bloei. Ben jij er klaar voor?

Wat is het prachtig om te zien dat mensen gedurende een coachtraject steeds meer van zichzelf laten zien in hun eigen omgeving en daardoor enorm opbloeien. Niet langer in de knop maar voluit bloeien waardoor hun mooie zelf zoveel voor zichzelf en anderen gaat betekenen. 

Durf jij volledig je zelf te zijn? Of houd je jezelf klein? Bang voor de mening van anderen? Bang om je kwetsbaar op te stellen?

Wat wordt de wereld mooi als ieder haar unieke zelf durft te laten zien. Wat wordt alles dan kleurrijk.

Best spannend in het begin, maar zo ontspannen als het eenmaal een gewoonte is geworden. 

Zit jij ook al te lang in de knop (of misschien wel knoop, verward in al je gedachten of door meningen van anderen)? Wil jij ook weer gaan bloeien? Mag ik jou daarbij coachen en bemoedigen? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. In maart heb ik weer ruimte in de agenda voor nieuwe trajecten. Hopelijk snel in de nieuwe praktijk ruimte. 

Dit bericht is geplaatst in balans, genieten, zelfbeeld met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.