Wat kleurt jouw leven?

Een huis vol kleurige bloemen. Wat kan ik daar van genieten. Een aantal weken geleden deelde ik een foto van bloemen in de knop. De orchideeën hebben nu prachtige bloemen zoals je op de foto kan zien. Een aantal bossen narcissen brengen nog meer kleur. 

Een van de thema’s in de methode die ik gebruik in mijn werk als coach is GENIETEN. Toen ik zelf de training doorliep was een van mijn doelen: ‘Elke week een verse bos bloemen op tafel’. Gewoon zelf kopen ipv wachten tot ik er weer 1 krijg ( dat gebeurt niet zo vaak ?). Nu ik al die kleuren weer zie merk ik weer waarom ik daar aan begonnen ben. Het geeft blijdschap iedere keer als ik er naar kijken. 

Naast bloemen zijn er nog zoveel andere dingen die kleur geven aan mijn leven. Elke week heerlijk dansen bijvoorbeeld of regelmatig een vrouwengroepavond zoals vanavond. Ook gerichte aandacht geven aan mijn kinderen en mooie gesprekken met hen verblijden mijn hart.

Wat kleurt jouw leven?

Merk je dat jouw leven wel wat extra kleur kan gebruiken maar heb je absoluut geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt? Overweeg eens een coachtraject bij Groei en Bloei Coaching. Je zult ontdekken waar je energielekken zitten waardoor je zo weinig kunt genieten. Daarna ontdekt je welke omstandigheden jou meer kleur zullen geven en hoe je daar zelf met Gods hulp de regie over kunt nemen.

Dit bericht is geplaatst in balans, genieten, toekomst met de tags , , , . Bookmark de permalink.