Leave a little sparkle wherever you go

Deze tekst stond op het labeltje dat ik van een nieuwe jurk knipte. Leuk dat deze aanmoediging gewoon aan een kledingstuk hangt. Voor mij is het dragen van jurkjes een feest???. De jurken zorgen er op zichzelf al vooral dat ik van binnen ga stralen. Volgens mij is dat ook vaak aan de buitenkant te zien, want ik krijg sinds ik jurken draag best veel complimenten over mijn kleding. En daar ga ik dan weer van stralen aan de buitenkant natuurlijk. 

Waar ga jij van stralen? 

Jurken dragen geeft mij een gevoel van vrijheid. Het geeft mij het gevoel op en top vrouw te zijn. Ik vind het fijn een vrouw te zijn en daar aandacht aan te besteden. Zowel aan de buitenkant besteed ik daar aandacht aan maar ook van binnen. Als vrouw ben ik gevoelig, soms wat emotioneel en zorgzaam. Ik probeer er op te letten ook geestelijk ‘goed gekleed te zijn’. Genoeg rusten, genoeg bewegen en gezond eten zorgen ervoor dat ik lekker in mijn vel zit en er kan zijn voor anderen. Een dagelijks portie ‘bijbelvoer’ zorgt er ook voor dat mijn relatie met God sterk blijft zodat ik samen met Hem tegen alles bestand ben. Soms door dalen, soms over bergen. Met Hem aan mijn zijde wankel ik niet. Ik mag schitteren voor Hem✨✨✨

Dit bericht is geplaatst in zelfbeeld met de tags . Bookmark de permalink.