Onzichtbare rommel opruimen

Citaat van een beoordeling na een succesvol coachtraject.

Vandaag heb ik eens flink hard gewerkt om de bovenverdieping op te ruimen en schoon te maken. Als ik ga stofzuigen vraag ik de kinderen altijd hun kamer op te ruimen. Moeders met pubers kunnen zich vast voorstellen hoe de vloeren er soms uit zien?☺️De ene keer heb ik dan alle ruimte en kom ik in alle hoekjes. De andere keer kan ik niet overal bij…

Toen ik er vandaag zo mee bezig was moest ik denken dat dat soms tijdens coachtrajecten ook zo is. Sommige vrouwen/stellen hebben de ‘onzichtbare rommel’ uit het verleden snel in beeld en met hulp van coaching zo opgeruimd. Sommige ‘durven’ sommige levensgebieden nog niet aan te raken en hebben wat langer de tijd nodig. Dat is allemaal prima. Soms ben je gewoon niet toe aan alles tegelijk. Net als mijn tieners ook niet direct zin hebben alle rommel altijd direct op te pakken.

Dit bericht is geplaatst in balans, toekomst, vergeven, verleden met de tags , , , , . Bookmark de permalink.