Laat jij je wegtrekken bij waar het werkelijk om draait?

 

Ik coach regelmatig vrouwen die gegrepen zijn door een situatie in hun leven waarbij ze geen uitweg meer zien. Ze worden geleefd in plaats van dat ze werkelijk LEVEN . Ze willen graag God hun leven toevertrouwen maar merken dat de situatie waar ze mee worstelen hen gevangen houdt en hen belemmert werkelijk zichzelf te zijn en God de ruimte te geven door hen heen te werken. Vandaag gaf ik een client de volgende bemoediging meer: “accepteer de situatie, maar accepteer niet dat de situatie je wegtrekt van waar het werkelijk om draait”. Daarbij liet ik ook het volgende lied horen:

Merk jij ook dat je gevangen zit in jouw situatie? Zou je willen leren deze situatie echt bij God te laten? Een coachtraject zou dat extra steuntje kunnen zijn dit daadwerkelijk te doen! Maak snel een afspraak!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, grenzen aangeven, toekomst met de tags , , , , . Bookmark de permalink.