Heb jij iets te vieren? Verwen jezelf! Een klein feestje kan al snel!

Heb jij het ook voorbij zien komen? Bol.com had afgelopen weekend een singlesday. Hoge kortingen op producten. De feestdag komt oorspronkelijk uit China en is eigenlijk bedoeld voor alleenstaanden maar zoals bij wel meer speciale gelegenheden wordt deze dag door winkels aangegrepen om klanten te trekken. De aanbiedingen zijn niet alleen voor alleenstaanden maar voor iedereen die zichzelf eens lekker wil verwennen.

De boodschap daarbij is: je mag jezelf trakteren, zonder schuldgevoel

In de TotalBalance methode die ik gebruik komt dit ook ter sprake maar dan op een iets andere manier.

Een van de thema’s die terug komt tijdens het traject is GENIETEN. Heb jij er weleens over nagedacht waar jij van geniet? Alleen of samen met anderen? Hoe wil jij iets vieren? Vier je je verjaardag bijvoorbeeld op de manier die jij prettig vindt of pas je je aan aan de wensen van anderen of aan “zo doet iedereen dat”. Vier jij je successen weleens? Of laat je die positieve momenten ongemerkt voorbij gaan.

Het is goed zo nu en dan eens stil te worden en na te denken over de dingen die jou energie geven. Laat ze niet vlug aan je voorbij gaan, of richt ze niet in op een bepaalde manier “omdat iedereen het zo doet” maar denk er eens over na hoe jij deze dingen kunt doen zodat je er werkelijk van kunt genieten. Geniet jij van bloemen? Verwen jezelf dan zo nu en dan eens met een bos bloemen! Bijvoorbeeld als jij net een klein successje hebt bereikt.

Het leuke is: tijdens een coachtraject worden er heel veel successen bereikt. Als vrouwen bij deze fase aankomen kunnen ze heel wat dingen verzinnen waarbij ze zich zelf eens kunnen trakteren. Met een lekkere lunch, een thee-afspraak met iets lekkers, een bosje bloemen. Zo wordt langzaam iedere dag een feestje! En dat terwijl aan het begin van het traject er geen uitzicht meer was. Wat vind ik het fantastisch om deze momenten mee te maken.

Wil jij ook weer van die momenten mee gaan maken waarop iets te vieren valt? Wil jij ook weer meer dagen beleven waarop je kunt genieten? Maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik loop graag een tijdje met je mee op zoek naar een nieuwe balans in je leven waarbij jij die momenten weer gaat ontdekken waarop iets te “vieren” valt!

Dit bericht is geplaatst in balans, genieten. Bookmark de permalink.