Galaten 5:22

Ter gelegenheid van Pinksteren weer een afbeelding die ik zelf ontworpen heb. Een nieuwe hobby die ik zeker in mijn coachpraktijk terug laat komen. Bijbelteksten ( of andere mooie spreuken) kunnen onze gedachten weer op het goede spoor brengen.

Op deze stralende pinksterdag, waarop we vieren dat de Heilige Geest op en in  de mensen kwam daarom een plaatje over de “vrucht” van de Geest die in ons woont. In eerdere blogs schreef ik al over de gevolgen van keuzes die je maakt. Luisteren naar de Heilige Geest zorgt ervoor dat we keuzes maken die zorgen dat we gaan groeien en bloeien.

Ik geef de mensen die in mijn coachpraktijk komen weleens iets tastbaars mee dat ze thuis op een zichtbare plek kunnen hangen zodat ze als ze geconfronteerd worden met negatieve gedachten, deze gedachten om kunnen buigen naar hoopvolle gedachten. Enkele van deze spreuken en teksten zal ik zo nu en dan delen op deze blog of op Instagram.

Wil je een afbeelding voor eigen gebruik ontvangen? Laat je e-mailadres achter via het contactformulier en je ontvangt hem in je mailbox.

Dit bericht is geplaatst in geloof. Bookmark de permalink.